A person (or a music artist).

Melissa Farley'>Melissa Farley

Melissa Farley, född 1942, är en amerikansk klinisk psykolog, forskare och feminist. Hon är också en aktivist. Hon är mest känd för sina studier om prostitution, människohandel och sexuellt utnyttjande.

Samuel Richardson'>Samuel Richardson

Samuel Richardson, född 19 augusti 1689, död 4 juli 1761, engelsk romanförfattare. Samuel Richardson kan betraktas som den förste brittiske romanförfattaren, och han är känd för Pamela, en roman i brev- och dagboksform om den dygdiga tjänsteflickan Pamela Andrews. Detta tas ofta som den första kärleksromanen. Pamela parodierades omedelbart som Shamela i romanen An Apology for the Life of Mrs Shamela Andrews, skriven år 1741 av författaren Henry Fielding under pseudonym.

George Herbert Mead'>George Herbert Mead

George Herbert Mead, född 1863 i Massachusetts som son till en präst, död 1931, var en amerikansk filosof. Mead var nära vän och tillika assistent till filosofen John Dewey och behärskade själv ett brett filosofiskt och idéhistoriskt fält. Han var under under de sista trettio åren av sitt liv knuten till University of Chicago:s filosofiska institution.

Charles Bulfinch'>Charles Bulfinch

Charles Bulfinch, född den 8 augusti 1763 i Boston, Massachusetts, död den 15 april 1844 i Boston, var en tidig amerikansk arkitekt och anses av många vara den förste infödde amerikanen som utövade arkitektur som yrke.